HSDS Dancing Life

DANCE LOUNGE lanseerattu !

HAAPALAINEN SUUTARIJÄÄSKÖ DANCESTUDIOS JUHLII 1-vuotis syntymäpäiviään

HSDS Dance Lounge näki päivänvalon viime viikon Pop Up 1 v. tapahtumassa jossa nautittiin Parfait Kuutchinin legendaarista valkosuklaa kakkua kuohumaljojen kera. HSDS opettaja tiimi yhdisti voimansa ja viihdytti juhlijoita tansseillaan, ja myös juhlakansa sai luonnollisesti luvan nauttia tanssista.

Viime vuonna salin juhlallisin menoin avannut kansanedustaja Pertti Salolainen vieraili paikalla onnittelukäynnillä ja ilmoittautui studioiden muusaksi. Pertti on varsinainen tanssin rakastaja ja pyörähti tänäkin vuonna vihkimällään lattialla.Sunnuntain avoimet ovet tarjosivat läpileikkauksen studioiden tuntitarjonnasta lyhyin näytetunnein. Ilo tanssinopettajan silmälle on se kun 40 innokasta tanssijaa täyttää salin sunnuntai aamuna, jotkut heistä jo varaamassa paikkojaan hyvissä ajoin kymmen pintaan. Tanssi eheyttää ja energisoi, siitä osoituksena ne useat jotka jatkoivat tanssia läpi koko kuusituntisen rupeaman.

Olisiko seuraava idea Tanssia Vuorokauden Ympäri !!!

Avoimista ovista voi löytää uuden suosikkitunnin totutun sivuun, tai löytää kokonaan uuden harrastuksen. Jotkut ovat löytäneet elämään uutta kaivattua sisältöä. Ehkä extremeä, mutta todellakin täällä salilla kuultua on se, että eräs kävijä ilmoitti löytäneensä täältä elämän.

Jokatapauksessa HSDS kiittää kaikkia tanssijoita lajiin kiinnittymisestä ja tanssin ilon jakamisesta. Tanssi on huume , mutta yliannostus ei ole vaarallinen!

HSDSllä ovet ovat auki kaikille ja kynnykset ovat matalat.

GOT TO DANCE!